RT 815 SK (FR) - KÖSTER TPO 1.5 SK (FR)

Samolepilna KÖSTER TPO Membrana z možnostjo direktne vgradnje na toplotno izolacijo (EPS). Kombinacija TPO Membrane in posebnega poliesterskega flisa s samolepilnim slojem, zagotavlja enostavno vgradnjo, ki vam prihrani čas in denar. Samolepilni sloj ima visoko začetno lepilno moč, ki zagotavlja takojšen in dolgotrajen oprijem membrane in s tem omogoča optimalno zaščito pred vetrom. Poleg tega je varjenje šivov zelo varno in enostavno  - stike verimo z vročim zrakom.

KÖSTER TPO SK (FR) membrane so visoko odporne proti toči, UV stabilne in in ohranjajo visoko fleksibilnost vse do temperature - 50 °C. Sredinsko vgrajena mrežica iz steklenih vlaken, membrani zagotavlja visoko dimenzijsko stabilnost. KÖSTER TPO SK (FR) ne vsebujejo mehčal in klora, ter so zato primerne za vse vrste izolacije. Membrane imajo klasifikacijo Broof (t1) (izboljšana odpornost na ogenj), izpolnjujejo zahteve za "trde strehe". Primerne so za direktno  vgradnjona EPS toplotno izolacijo. 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America