W 532 025 - KÖSTER Tesnilna malta Plus

Hidrofobna, rahlo nabrekajoča in hitro sušeča sanacijska malta, odporna na vodo pod pritiskom. Če ji dodamo KÖSTER SB Vezno emulzijo "koncentrat" se uporablja kot PCC malta. 

Namenjena je vodotesnim popravilom. Lahko se uporablja za izdelavo zaokrožnic v spojih stena/tla (ki so izpostavljeni vodi pod pritiskom) pred nanosom bitumenskih debeloslojnih premazov in mineralnih premazov. Kot PCC malta pa se uporablja za podlivanje/zalivanje nosilcev strojev, kot tudi za polnjenje razpok, lukenj, praznin in prevelikih spojev, popravilo lomov ter kot zalivna malta. Material lahko nanašamo na vse vrste mineralne podlage.

Poraba: cca. 1,8kg/l odprtine 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America