W 710 - KÖSTER SB Vezivna emulzija

Univerzalna tekoča sintetična emulzija za uporabo v vseh maltah, ometih, tesnilnih premazih, ki vsebujejo cement in so brez topil, mehčal in polnil. Tekoča sintetična emulzija elastificira, fleksibilizira in zmanjša navzemanje vode mineralnih sistemov. Po strjevanju je vodoodporna in je ni več mogoče sprati.

Uporabljamo jo, kadar želimo doseči dober oprijem med obstoječo mineralno podlago in maltami, ometi in tesnilnimi premazi. Dodatek emulzije poveča fleksibilnosti in elastičnost materialov ter zmanjša absorpcijo vode. Tako malte in ometi postanejo mnogo bolj odporni na zmrzal, soli ter druge agresivne snovi. Olajša se tudi nanos svežih malt in njihova obdelava.

Poraba: 5 - 30 kg na 100 l vode

Pripadajoči proizvodi

Oblika dobave

5 kg kanister (W 710 005)


10 kg kanister (W 710 010)
 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America