Novice


« 1 9 »


Zelene strehe s KÖSTER TPO Strešnimi membranami

Zelene strehe narejene s KÖSTER TPO Strešnimi membranami niso le vizualno privlačne ampak so zelo koristne tako za stavbe kot okolje.

... Več


14 let kasneje - in KÖSTER TPO še vedno kot nov

Izjemno dolgotrajno obstojnost KÖSTER TPO strešnih membran lahko potrdimo z opravljenim preizkusom zmogljivosti, katerega so na izdelku opravili po 14 letih izpostavljenosti vremenskim vplivom. 

... Več


NOVO: KÖSTER Turbo izdelki

KÖSTER-jeva ekipa za raziskave in razvoj z veseljem predstavlja nov sklop izdelkov namenjenih sanaciji in popravilu betonov: KÖSTER Turbo izdelke - sistem za hitra popravila majhnih in srednje velikih betonskih površin, ki v zelo kratkem času razvije visoko trdnost.

... Več


Ali ste vedeli...?

KÖSTER Udarni paker 12

KÖSTER udarni čep je injektirni čep z povratnim udarnim ventilom za injektirne smole. Čep je iz plastike in ima stožičasto glavo spojnika. Udarni čep 12 se dobavlja z ali brez povratnega udarnega ventila, vendar se v večini primerov uporablja z povratnim udarnim ventilom. Ponavadi se ta čep po uporabi odreže na mestu injektiranja. Nato se lahko vrtina zatesni.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland France Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America