Novice


« 1 10 »


Nove sistemske brošure:

Izolacija vlažnih prostorov z

KÖSTER BD Sistemom


... Več


Sanacija betona s KÖSTER Reparaturno malto R4

Po uspešno prestanem testiraju na Inštitutu IGH, Hrvaška (Oddelek za materiale in konstrukcije) vam lahko sedaj ponudimo statično ustrezno malto za sanacijo betonov v skladu z EN 1504-3; Köster Reparaturno malto R4

... Več


DOBRO JE VEDETI: PRISOTNOST SOLI V ZGRADBAH

Kadar na objektu ni ustrezne horizontalne bariere, lahko preko kapilarne vleke, s solmi kontaminirana voda prodre v stene, kar ščasoma vodi v razpadanje objekta.

... Več


Ali ste vedeli...?

KÖSTER TPO 2.0 U

KÖSTER TPO folije so narejene iz fleksibilnega poliolefina. V sredino membrane je vgrajena mreža iz steklenih vlaken, ki membrani zagotavlja ekstremno visoko dimenzijko stabilnost in odpornost na preboje/poškodbe. 
KÖSTER TPO memebrane so zelo zaneslijve, hitre in enostavne za vgradnjo. 
KÖSTER TPO folije so UV-stabilne, odporne na obrabo, staranje in mikroorganizme. Lahko jih nanašamo direktno na stare bitumenske membrane. 

KÖSTER TPO U so neojačane homogene TPO folije, primerne za drenažo, vgradnjo ventilacijskih prirobnic in ojačitev kotov. 

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America