Novice


« 1 11 »


OBVESTILO O DELOVNEM ČASU

Obveščamo vas, da je naše podjetje v ponedeljek 24.6.2019 ZAPRTO.

Ponovno se vidimo v sredo 26.6.2019.

... Več


Nova uredba o varstvu pred sevanjem: KÖSTER BAUCHEMIE AG se odziva na novo zakonodajo o varstvu pred sevanjem

KÖSTER KSK SY 15Od 14. novembra November  2017 dva nova certifikata za odpornost na Radon plin. Poleg same membrane KÖSTER KSK SY 15, so bili testirani tudi preklopi (spoji) med membranami, ki so prav tako uspešno prestali test. 

... Več


KÖSTER Crisin krema

KÖSTER Crisin CreamPatentiran postopek za naknadne izdelave horizontalne bariere z vodo-odbojno kremo. 

... Več


Ali ste vedeli...?

KÖSTER Enodnevni paker 13 mm x 120 mm CH

The KÖSTER ENODNEVNI PAKER omogoča, da se injektirna dela zaključijo v enem dnevu.

CH - stožčasto oblikovana (kroglična) glava spojnika

Šestkotni vijačen paker ima trdno pritrjeno stožčasto oblikovano glavo spojnika in dva nepovratna ventila. Namenjen je injektiranju pod pritiskom. Köster enodnevni paker omogoča, da lahko injektirna dela zaključimo v enem dnevu. Namreč, takoj po zaključku injektiranja lahko del pakerja, ki gleda iz stene odvijemo/odstranimo. Osrednji del pakerja ostane v steni in prepreči iztekanje injektirnega materiala in trajno zatesni vrtino, tudi pri zelo velikih pritiskih. Vrtino lahko takoj po končanem injektiranju in odstranitvi zunanjega dela pakerja zapremo/zatesnimo in tako zaključimo z delom. Za zatesnitev vrtin uporabimo hitrovezočo malto.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America