Novice


« 1 9 »


Zelene strehe s KÖSTER TPO Strešnimi membranami

Zelene strehe narejene s KÖSTER TPO Strešnimi membranami niso le vizualno privlačne ampak so zelo koristne tako za stavbe kot okolje.

... Več


14 let kasneje - in KÖSTER TPO še vedno kot nov

Izjemno dolgotrajno obstojnost KÖSTER TPO strešnih membran lahko potrdimo z opravljenim preizkusom zmogljivosti, katerega so na izdelku opravili po 14 letih izpostavljenosti vremenskim vplivom. 

... Več


NOVO: KÖSTER Turbo izdelki

KÖSTER-jeva ekipa za raziskave in razvoj z veseljem predstavlja nov sklop izdelkov namenjenih sanaciji in popravilu betonov: KÖSTER Turbo izdelke - sistem za hitra popravila majhnih in srednje velikih betonskih površin, ki v zelo kratkem času razvije visoko trdnost.

... Več


Ali ste vedeli...?

KÖSTER Crisin 76 Koncentrat

Zelo tekoča sintetična smola za zatesnitev proti dvigu kapilarne vlage. Učinkovita tudi pri veliki vlažnosti in ne glede na koncentracijo soli v zidovih.
Zaradi svoje zelo nizke gostote in bistveno nižje površinske napetosti v primerjavi z vodo, KÖSTER Crisin® 76 Koncentrat izpodrine vodo iz kapilar. KÖSTER Crisin 76 Koncentrat tudi po strditvi ohranja elastičnost in se ne razkraja.
Gostota: 0.91 g/cm³, viskoznost: 15 mPa·s.
KÖSTER Crisin 76 Koncentrat je odporen na vse vrste agresivnih medijev, s katerimi se po navadi srečujemo v gradbeništvu, to se pravi kisline, luge in soli. Odpornost ohranja tako med vgradnjo kakor tudi med strjevanjem. Testiran po WTA smernicah.
KÖSTER Crisin 76 Koncentrat  se skupaj s KÖSTER Sanirnimi ometi uporablja za sanacijo zidanih objektov.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland France Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America