Novice


« 1 1 »


Vsestranski sistemski premaz - KÖSTER CT 215 Universal Floor

Nov izdelek: s KÖSTER CT 215 Universal Floor je na tržišče prišel vsestranski izdelek, ki se lahko uporablja kot sistemski premaz v industriji, trgovini, in v zasebnem sektorju. 

... Več


Testiranje izdelkov glede na WTA standard

Od decembra 2021 do February 2022 smo imeli KÖSTER Tesnilno malto WP in KÖSTER NB 4000 na testiranju glede na testne specifikacije „WTA kodeks ravnanja 4-6 za testiranje primernosti hidroizolacijskega sistema kot notranje hidroizolacije“.

... Več


Nova sestava surovin, za večnamensko belo hidroizolacijo KÖSTER 21 - višja stopnja paro-prepustnosti zagotavlja zgradbo, ki diha

Izboljšana formula KÖSTER 21 je močno povečala paro-prepustnost, tako da vlaga v betonu lažje izpari skozi sloje materiala, s čimer se izognemo nastanku mehurjev v premazu.

... Več


Nova embalaža za KÖSTER 2 IN 1

Predstavljamo vam novo embalažo za KÖSTER 2 IN 1, ki sledi splošni strategiji dolgoročnega prehoda na plastično embalažo za številne naše izdelke.

... Več


Ali ste vedeli...?

KÖSTER Steklena armirna mrežica

Stekleno svilnata mrežica, z visoko odpornostjo proti pretrgu, obstojnostjo proti alkalijam, za ojačitev debeloslojnih bitumenskih premazov v skladu z DIN 18195, ter za ojačitev tankoslojnih sistemov kot npr.: Köster NB Elastik 2K, Köster 21, idr.

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America