Novice


« 1 3 »


Vsestranski sistemski premaz - KÖSTER CT 215 Universal Floor

Nov izdelek: s KÖSTER CT 215 Universal Floor je na tržišče prišel vsestranski izdelek, ki se lahko uporablja kot sistemski premaz v industriji, trgovini, in v zasebnem sektorju. 

... Več


Testiranje izdelkov glede na WTA standard

Od decembra 2021 do February 2022 smo imeli KÖSTER Tesnilno malto WP in KÖSTER NB 4000 na testiranju glede na testne specifikacije „WTA kodeks ravnanja 4-6 za testiranje primernosti hidroizolacijskega sistema kot notranje hidroizolacije“.

... Več


Nova sestava surovin, za večnamensko belo hidroizolacijo KÖSTER 21 - višja stopnja paro-prepustnosti zagotavlja zgradbo, ki diha

Izboljšana formula KÖSTER 21 je močno povečala paro-prepustnost, tako da vlaga v betonu lažje izpari skozi sloje materiala, s čimer se izognemo nastanku mehurjev v premazu.

... Več


Nova embalaža za KÖSTER 2 IN 1

Predstavljamo vam novo embalažo za KÖSTER 2 IN 1, ki sledi splošni strategiji dolgoročnega prehoda na plastično embalažo za številne naše izdelke.

... Več


DISTRIBUTER ZA PODROČJE ŠTAJERSKE

Iščemo ekskluzivnega distrubuterja (vključno z vso potrebno tehnično podporo) za prodajo visoko kvalitetnih specialnih hidroizolacijskih materialov proizvajalca Köster Bauchemie AG, za področje štajerske v Sloveniji. 

Zainteresirani za poslovno sodelovanje nas kontaktirajte preko elektronske pošte info@have.si oz. osebno na telefonsko številko 051 454 386 (ga. Tina - pisarna). 

... Več


Nov izdelek: KÖSTER Iperlan

New Product: KÖSTER IperlanKÖSTER z aprilom 2018 prestavlja novo hodrofobno impregnacijo KÖSTER Iperlan.

... Več


Nova uredba o varstvu pred sevanjem: KÖSTER BAUCHEMIE AG se odziva na novo zakonodajo o varstvu pred sevanjem

KÖSTER KSK SY 15Od 14. novembra  2017 dva nova certifikata za odpornost na Radon plin. Poleg same membrane KÖSTER KSK SY 15, so bili testirani tudi preklopi (spoji) med membranami, ki so prav tako uspešno prestali test. 

... Več


Zelene strehe s KÖSTER TPO Strešnimi membranami

Zelene strehe narejene s KÖSTER TPO Strešnimi membranami niso le vizualno privlačne ampak so zelo koristne tako za stavbe kot okolje.

... Več


14 let kasneje - in KÖSTER TPO še vedno kot nov

Izjemno dolgotrajno obstojnost KÖSTER TPO strešnih membran lahko potrdimo z opravljenim preizkusom zmogljivosti, katerega so na izdelku opravili po 14 letih izpostavljenosti vremenskim vplivom. 

... Več


KÖSTER PS Flex: Antikorozijska zaščita, ki premošča razpoke

Pri zaščiti rezervoarjev pred korozijo je še posebej pomembno zagotoviti, da tekočina ne prodira v beton ali celo uhaja iz prostora, tudi takrat, ko se pojavijo razpoke. Razpoke v betonu se lahko pojavijo zaradi vpliva različnih sil. 

... Več


Ali ste vedeli...?

KÖSTER Barvni kremenčev pesek

KOSTER Barvni kremenčev pesek je kremenčev pesek fine granulacije in enotne velikosti zrn. Pesek je barvan na napreden način s visoko kakovostnimi smolami in barvnimi pigmenti, katere pesku zagotavljajo optimalno trajnost in izjemno učinkovitost tudi v najzahtevnejših okoljih. Poleg svoje odličen kemične in UV obstojnosti, ga lahko uporabljamo tudi kot posip za dosego protizdrsnosti in dekorativnega videza.

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America