Reference

Kvaliteta prevladuje. To potrjujejo mnoge zadovoljne stranke, ki jih ima KÖSTER po celem svetu. Izbor referenc je urejen po proizvodih in področjih uporabe in jih najdete tukaj.

To je naključno izbrana referenca za prvi vtis:

Slovenija, Škofja Loka, popravilo in zaščita dvorišča
Sanacija in zalivanje odstoplih tlakovcev, zaščita in izdelava paropropustne hidrofobne impregnacije celotnega dvorišča.

Objekt
Slovenija, Škofja Loka, Stanovanjska hiša, zaščita dvorišča 
Področja uporabe
Zaščita fasad iz mineralnih gradbenih materialov
Hitro sušeča samorazlivna izravnalna masa za mineralne in nevpojne podlage
Opis
Popravilo, zalivanje, odstoplega porfida/naravnega kamna na dvorišču stanovanjskega objekta, ter paropropustna zaščita celotnega dvorišča. Najprej je bila celotna površina dobro očiščena in pripravljena za nadaljnje delo. Porfidne plošče, katere so odstopili so zalili/podlili in utrdili visoko razlivno in po 3h povozno zalivno malto visoke trdnosti - Köster VGM Fast. Nato so celotno dvorišče zaščitili s Köster Siloxan-om, tekočo hidrofobno impregnacijo za mineralne površine. Siloxan globoko penetrira v podlago, jo zaščiti, ter hkrati ne spreminja videza podlage.  
Uporabljeni proizvodi
KÖSTER Siloxan
KÖSTER VGM hiter
Izvajalec
Goran Šiftar s.p. 

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America