Reference

Kvaliteta prevladuje. To potrjujejo mnoge zadovoljne stranke, ki jih ima KÖSTER po celem svetu. Izbor referenc je urejen po proizvodih in področjih uporabe in jih najdete tukaj.

To je naključno izbrana referenca za prvi vtis:

Slovenija, Brezovica, Sanacija terase
Objekt
Slovenija, Brezovica, Sanacija terase stanovanjskega objekta 
Področja uporabe
Izolacija balkonov in teras z mineralnimi izolacijskimi sistemi
Opis
Odstranitev starih oblog in čiščenje podlage. Priprava in čiščenje celotne površine in na posameznih delih popravila in izravnava betonske plošče s Köster Reparaturno malto NC. Izdelava naklonov terase s Köster C-Coat. Tesnjenje stikov - med okrasnim robom in teraso, s Köster KBE Tekočo folijo. Izdelava tesnilnega sistema s Köster 21. Pred nanosom Köster 21 se je celotna površina prešpricala s Polysilom TG 500, kateri je dodatno utrdil podlago ter preprečil nastajanje in izločanje solitra. V prvi nanos Köster 21 je bila vgrajena Köster Armirna mrežica.  
Uporabljeni proizvodi
KÖSTER 21
KÖSTER Armirna mrežica
KÖSTER C-Coat
KÖSTER KBE-tekoča folija
KÖSTER Polysil TG 500
KÖSTER Reparaturna malta NC
Izvajalec
Nespecializirano posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov, Jaka Malovrh s.p. 

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America