Reference

Kvaliteta prevladuje. To potrjujejo mnoge zadovoljne stranke, ki jih ima KÖSTER po celem svetu. Izbor referenc je urejen po proizvodih in področjih uporabe in jih najdete tukaj.

To je naključno izbrana referenca za prvi vtis:

Slovenija, Divača, Zaščita terase
Na objektu se je zaščitila zunanja terasa na katero bo v kasnejši fazi prišel tik.
Celotna površina terase se je prebrusila. S tem je bila podlaga pripravljena na nadaljnje delo. Sledil je nanos Köster Polysila TG 500. Dilatacije in spoji so se izvedli s Köster Superflis in Köster 21. Sledila sta dva nanosa Köster 21.
Stiki s stavbnim pohištvom (panoramska stena) in fasado ter podložni stebri so se dodatno zaščitili s Köster MS Flex Folijo.

Objekt
Slovenija, Divača, zaščita terase pod končno oblogo 
Področja uporabe
Sanacija betonskih površin teras in balkonov
Opis
Celotna površina terase se je prebrusila. S tem je bila podlaga pripravljena na nadaljnje delo. Sledil je nanos Köster Polysila TG 500. Dilatacije in spoji so se izvedli s Köster Superflis in Köster 21. Sledila sta dva nanosa Köster 21. Stiki s stavbnim pohištvom (panoramska stena) in fasado ter podložni stebri so se dodatno zaščitili s Köster MS Flex Folijo.  
Uporabljeni proizvodi
KÖSTER 21
KÖSTER MS Flex folija
KÖSTER Polysil TG 500
KÖSTER Superflis

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America