Reference

Kvaliteta prevladuje. To potrjujejo mnoge zadovoljne stranke, ki jih ima KÖSTER po celem svetu. Izbor referenc je urejen po proizvodih in področjih uporabe in jih najdete tukaj.

To je naključno izbrana referenca za prvi vtis:

Slovenija, Ljubljana, Brezovica, Vodohran Podsmreka
Sanacija in hidroizolacija zunanjih betonskih površin vodohrana Podsmreka.

Izvajalec: GP KB, d.o.o.

Objekt
Slovenija, Ljubljana, Brezovica, Vodohran Podsmreka 
Opis
Izvedli so sanacijo zunanje hidroizolacije vodohrana Podsmreka Najprej so celoten vodohran odkopali, očistili, odstranili staro, dotrajano hidroizolacijo in celotno površino zbrusili. Za lokalna popravila in izravnave so uporabili Köster Reparaturno malto NC, na katero so v dveh slojih naneslo Köster NB 1 in s tem površino zaščiti pred negativnim tlakom. Za izdelavo zaokrožnic so prav tako uporabili Köster Reparaturno malto NC. Preboje so zatesnili s trajnoelastično tesnilno maso Köster KB-Flex 200 in KB-Fix 5. Na celotno površino vodohrana je nato sledil nanos Köster Polysila TG 500 in hladne bitumenske hidroizolacije Köster Deuxan 2K. Bolj obremenjeni predeli, kot so robovi vodohrana, so bili narejeni s Köster KBE Tekočo folijo. Tako izvedeno hidroizolacijo so kasneje fizično zaščitili in nato vodohran nazaj zasuli.  
Izvajalec
GP KB, d.o.o. Ulica bratov Potočnik 11, Ljubljana 

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland France Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America