Reference

 

Izbrane reference (PDF)

 

Kvaliteta prevladuje. To potrjujejo mnoge zadovoljne stranke, ki jih ima KÖSTER po celem svetu. Izbor referenc je urejen po proizvodih in področjih uporabe in jih najdete tukaj.

To je naključno izbrana referenca za prvi vtis:

Slovenija, Kranjska gora, Tesnjenje bazena
V okolici Kranjske gore se je izvedlo tesnjenje bazena. Najprej je bilo potrebno sanirati samo betonsko školjko bazena in uspešno zatesniti vse preboje in detajle. Sledilo je tesnjenje celotnega bazena. Kot finalna obloga se je položili mozaik za bazene.


Izvajalec: Janez Lampret s.p.

Objekt
Slovenija, Kranjska gora, Tesnjenje bazena 
Področja uporabe
Tesnjenje plavalnih bazenov
Opis
V okolici Kranjske gore se je izvedlo tesnjenje bazena. Najprej je bilo potrebno sanirati samo betonsko školjko bazena in uspešno zatesniti vse preboje in detajle. Sledilo je tesnjenje celotnega bazena. Kot finalno oblogo so položili mozaik za bazene. 
Uporabljeni proizvodi
KÖSTER KB-FIX 5
KÖSTER KB-Flex 200 tesnilna masa
KÖSTER NB Elastik siv
KÖSTER Polysil TG 500
KÖSTER PU-Flex 25
KÖSTER Reparaturna malta NC
KÖSTER Steklena armirna mrežica
KÖSTER Superflis
Izvajalec
Janez Lampret s.p. 

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America