Reference

Kvaliteta prevladuje. To potrjujejo mnoge zadovoljne stranke, ki jih ima KÖSTER po celem svetu. Izbor referenc je urejen po proizvodih in področjih uporabe in jih najdete tukaj.

To je naključno izbrana referenca za prvi vtis:

Slovenija, Dolenja Straža pri Novem Mestu, vodohran Dolenja Straža
Izvajalo se je tesnjenje (hidroizolacija iz notranje strani) novega vodohrana.
Vse notranje površine vodohrana so najprej površinsko prebrusili, da so zagotovili pravilno pripravljeno podlago z dobrim oprijemom. Na vseh 90° kotih (stikih tla/stena) so s Köster Tesnilno malto WP naredili zaokrožnico. Še pred tem so na predel, kjer so vgrajevali zaokrožnico nanesli en sloj Köster NB 1. Naslednji dan so na celotno površino (tla, stene, strop) nanesli Köster Polysil Tg 500. Po 30 min nadaljevali s prvim nanosom Köster NB 1. Ko se je prvi sloj posušil, so nadaljevali z nanosom drugega sloja. Po 7 dneh so vodohran oprali in ga predali v uporabo.


Izvajalec:
TOPTAL d.o.o.

Objekt
Slovenija, Dolenja Straža pri Novem Mestu, vodohran Dolenja Straža 
Opis
Izvajalo se je tesnjenje (hidroizolacija iz notranje strani) novega vodohrana. Vse notranje površine vodohrana so najprej površinsko prebrusili, da so zagotovili pravilno pripravljeno podlago z dobrim oprijemom. Na vseh 90° kotih (stikih tla/stena) so s Köster Tesnilno malto WP naredili zaokrožnico. Še pred tem so na predel, kjer so vgrajevali zaokrožnico nanesli en sloj Köster NB 1. Naslednji dan so na celotno površino (tla, stene, strop) nanesli Köster Polysil Tg 500. Po 30 min nadaljevali s prvim nanosom Köster NB 1. Ko se je prvi sloj posušil, so nadaljevali z nanosom drugega sloja. Po 7 dneh so vodohran oprali in ga predali v uporabo.  
Uporabljeni proizvodi
KÖSTER NB 1 siv
KÖSTER Polysil TG 500
KÖSTER Tesnilna malta WP
Izvajalec
TOPTAL d.o.o. Bilečanska ulica 4, 1000 Ljubljana 

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America