Reference

Kvaliteta prevladuje. To potrjujejo mnoge zadovoljne stranke, ki jih ima KÖSTER po celem svetu. Izbor referenc je urejen po proizvodih in področjih uporabe in jih najdete tukaj.

To je naključno izbrana referenca za prvi vtis:

Slovenija, Izdelava ravne strehe s Köster 21
Izvajalo se je tesnjenje ravne strehe.
Najprej se je celotna površina prebrusila in dobro očistila. Razpoke v estrihu so se zalepile s Köster KB-Pox IN. Nato se je izvedla izravnava tlaka s Köster Reparaturno malto NC. Nato je sledila izdelava detajlov. Stiki tla/stena, ter vsi odtoki so se najprej zatesnili s Köster KBE Tekočo folijo, v katere prvi sveži nanos se je vgradil Köster Superflis. Prefabricirani odtoki so še prej dodatno tesnili s PU tesnilnim kitom Köster PU 907. Nato se je po celotni površini kot osnovni premaz nanesel Köster Polysil TG 500. Sledil je nanos treh tankih slojev Köster 21, v katerega sveži prvi nanos se je vgradila Köster Armirna mrežica.
Tako je bila izvedena brezšivna, paropropustna in vodotesna hidroizolacija, ki zaradi svoje bele barve odbija velik del toplote in omogoča, da so spodnji prostori prijetno hladni.

IZVAJALEC:

PLOŠČICA, Anže Žgavec s.p.
Naš pooblašečni izvajalec

Objekt
Izdelava ravne strehe s Köster 21 
Področja uporabe
Brezšivna hidroizolacija streh (tekoči nanos)
Opis
Izvajalo se je tesnjenje ravne strehe. Najprej se je celotna površina prebrusila in dobro očistila. Razpoke v estrihu so se zalepile s Köster KB-Pox IN. Nato se je izvedla izravnava tlaka s Köster Reparaturno malto NC. Nato je sledila izdelava detajlov. Stiki tla/stena, ter vsi odtoki so se najprej zatesnili s Köster KBE Tekočo folijo, v katere prvi sveži nanos se je vgradil Köster Superflis. Prefabricirani odtoki so še prej dodatno tesnili s PU tesnilnim kitom Köster PU 907. Nato se je po celotni površini kot osnovni premaz nanesel Köster Polysil TG 500. Sledil je nanos treh tankih slojev Köster 21, v katerega sveži prvi nanos se je vgradila Köster Armirna mrežica. Tako je bila izvedena brezšivna, paropropustna in vodotesna hidroizolacija, ki zaradi svoje bele barve odbija velik del toplote in omogoča, da so spodnji prostori prijetno hladni.  
Uporabljeni proizvodi
KÖSTER 21
KÖSTER Armirna mrežica
KÖSTER KB-Pox IN
KÖSTER KBE-tekoča folija
KÖSTER Polysil TG 500
KÖSTER PU 907
KÖSTER Reparaturna malta NC
KÖSTER Superflis
Izvajalec
PLOŠČICA - Anže Žgavec s.p. 

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America