Reference

Kvaliteta prevladuje. To potrjujejo mnoge zadovoljne stranke, ki jih ima KÖSTER po celem svetu. Izbor referenc je urejen po proizvodih in področjih uporabe in jih najdete tukaj.

To je naključno izbrana referenca za prvi vtis:

Slovenija, Škofja Loka, sanacija stičenja na stekleni strehi, 2. del
Na vrsto je prišla druga faza sanacije. Sanirali so dotrajane stike med steklenimi ploščami (steklena streha). Celotno površino so najprej dobro očistili, odstrnili stare in poškodovane dilatacije in ustrezno pripravili podlago. Ker je podlaga nevpojna, so zavoljo boljšega oprijema na podlago, na katero so kasneje naneslo Köster MS Flex folijo, najprej nanesli Köster PU Prajmer 120. Nato so nanesli prvi sloj Köster MS Flex Folije v katere sveži sloj so vtopili Köster Superflis (ožji stiki) oz. Köster BD Flex Trak K-120 (širše dilatacije/stiki). Nato je sledil še nanos drugega sloja.
Plehnati del strehe so preplastili s Köster TPO folijo, zaključne profile pa naredili s Köster TPO Pločevino.


Izvajalec:
KONSTRUKTPLAN, Jernej Bohinc s.p.
tel: 041 613 049

Objekt
Slovenija, Škofja Loka, sanacija stičenja na stekleni strehi, 2. del 
Področja uporabe
Zatesnitev dilatacijskih fug in ostalih delujočih fug
Zatesnitev fug pri mineralnih in kovinskih podlagah
Izolacija streh - mehanski način vgradnje/pritrjevanja folij
Opis
Sanirali so dotrajane stike med steklenimi ploščami (steklena streha). Celotno površino so najprej dobro očistili, odstrnili stare in poškodovane dilatacije in ustrezno pripravili podlago. Ker je podlaga nevpojna, so zavoljo boljšega oprijema na podlago, na katero so kasneje naneslo Köster MS Flex folijo, najprej nanesli Köster PU Prajmer 120. Nato so nanesli prvi sloj Köster MS Flex Folije v katere sveži sloj so vtopili Köster Superflis (ožji stiki) oz. Köster BD Flex Trak K-120 (širše dilatacije/stiki). Nato je sledil še nanos drugega sloja. Plehnati del strehe so preplastili s Köster TPO folijo, zaključne profile pa naredili s Köster TPO Pločevino.  
Uporabljeni proizvodi
KÖSTER BD Flex trak K 120
KÖSTER MS Flex folija
KÖSTER PU Primer 120
KÖSTER Superflis
Izvajalec
KONSTRUKTPLAN, Jernej Bohinc s.p. 

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America