Seznam izobraževanj

Vedno bodite na tekočem z najnovejšimi novostmi v naši ponudbi KÖSTER izdelkov!Na žalost, trenutno ni razpisanega nobenega izobraževanja ...


Udeležba na naših izobraževanjih je namenjena izključno pravnim osebam ter partnerjem družb KÖSTER Bauchemie AG in Have d.o.o. Potrditev termina in vse nadaljnje informacije o izobraževanju boste prejeli po elektronski pošti. Število udeležencev na posameznem izobraževanju je omejeno.

Naša izobraževanja se izvajajo na sedežu našega podjetja skozi celotno leto. Za individualne sestanke ali izobraževanja na sedežu vašega podjetja, nas kontaktirajte na info@have.si. 

 

Izjava o omejitvi odgovornosti

Ta izjava o omejitvi odgovornosti velja za vsa izobraževanja družb KÖSTER Bauchemie AG in Have d.o.o., ter za vse dokumente, informacije ali mnenja, pridobljena na izobraževanjih. Družbi KÖSTER Bauchemie AG in Have d.o.o. ne dajeta nobenih zagotovil ali jamstev glede točnosti ali primernosti informacij, ki so predmet izobraževanj. S prijavo na izobraževanje se strinjate, da vsebine ne boste snemali ali razširjali. Prijava na izobraževanje pomeni le dogovor o udeležbi in ne pogodbe o svetovanju ali nasvetu. Informacije in gradivo z izobraževanj lahko nenamerno vsebujejo netočnosti ali napake. Mnenja in izkušnje o izdelkih gradbene kemije, predstavljene na izobraževanju, vključno z mnenji o konkurenčnih izdelkih, so mnenja in izkušnje predavateljev in udeležencev ter ne nujno tudi mnenja in izkušnje družb KÖSTER Bauchemie AG in Have d.o.o. Informacije, ki jih boste pridobili na izobraževanju, same po sebi ne morejo zagotoviti uspešne vgradnje materiala. Za izpolnjevanje posebnih zahtev na delovnem mestu bodo morda potrebne dodatne informacije. Če imate kakršnakoli vprašanja, se obrnite na naš oddelek za tehnično svetovanje, ter preverite našo spletno stran za posodobljene informacije in tehnične liste izdelkov.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America