Novice

NOVO: KÖSTER Turbo izdelki

KÖSTER ekipa za raziskave in razvoj predstavlja nove izdelke v širokem naboru KÖSTER izlkov namenjenih sanaciji in popravilu betonov. Nabor KÖSTER Turbo izdelkov, ki zelo hitro razvijejo visoko trdnost, ponuja sistem za hitra popravila majhnih in srednje velikih betonskih površin.

Turbo sistem izstopa zaradi svojega hitrega sušenja in ekstremno hitrega doseganja visoke trdnosti, saj lahko vgrajene izdelke lažje obremenimo že po 30 minutah (po pričetku zorenja tlačna trdnost že znaša 10 N/mm2), težje obremenitve pa prenašajo po 60 minutah (tlačna trdnost >20 N/mm²). Kljub hitremu delovanju in sušenju odprti čas Turbo izdelkov znaša 15 min, kar omogoča enostavno uporabo v primerjavi s podobnimi izdelki na tržišču. 

Sistem sestavlja 5 izdelkov, vključno z dvema maltama in tremi dodatki, ki optimizirajo delovanje malte in tako omogočajo izpolnjevanje individualnih zahtev posameznega gradbišča:

  • KÖSTER Turbo Fdrobnozrnata malta za sloje debeline od 2 do 20 mm, s končno tlačno trdnostjo več kot 40 N / mm²

  • KÖSTER Turbo Msrednjezrnata malta za sloje debeline od 3 do 50 mm, s končno tlačno trdnostjo več kor 45 N / mm²

KÖSTER Turbo sistem je primeren za vsa notranja in zunanja popravila betona, kjer je čas zorenja ključnega pomena. Zaradi visoke tlačne trdnosti ( > 40 ali 45 N / mm²) je sistem primeren za popravila območij z visoko mehansko obremenitvijo, kot so ceste, dovozi, parkirne garaže, skladišča in proizvodne površine. Uporablja se tudi za zapolnitev (zalivanje) odprtin.


Pri zaščiti betonov ali površinskih premazih v garažnih hišah, je potrebno izbrati ustrezen sistem za zaščito površine.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America