Sanacija betona

1 Sanacija betona
KÖSTER Betomor Multi A
2 Sanacija stropnih površin betona
KÖSTER Betomor Multi A
3 Izravnavanje površine in niveliranje
KÖSTER C-Coat
4 Sanacija večjih površin
KÖSTER Reparaturna malta R4
KÖSTER Z1
KÖSTER Z2
5 Sanacija strukturnih razpok
KÖSTER KB-Pox IN

Kadar imamo opravka z manjšimi sanacijami betona in vzdrževalnimi deli, je najenostavnejša rešitev, da na poškodovano območje nanesemo univerzalno hitrovezočo malto KÖSTER Betomor Multi A. KÖSTER Betomor Multi A je hitrovezoča malta brez skrčkov, namenjena za sanacijo betona. V enem izdelku združuje antikorozijski premaz, vezni element, sanacijsko malto ter grobi in fini omet. Izdelek se nanaša na pripravljeno in zdravo podlago, ki ne sme vsebovati elementov, ki bi lahko negativno vplivali na oprijem. Rjo je potrebno pred nanosom očistiti.              
Za popravila večjih betonskih površin uporabimo KÖSTER Reparaturno malto NC, za izravnavo in zaglajevanje pa KÖSTER C-Coat. KÖSTER C-Coat je zelo fina in kakovostna malta za sanacijo in izravnavo betonskih površin.
KÖSTER Reparaturna malta NC je reparaturna in reprofilirna malta z zelo dobrim oprijemom na stare in nove mineralne podlage. Ojačana je z vlakni in je visoko kemično in mehansko odporna. Lahko jo nanašamo z gladilko ali strojno. Malto moramo nanesti na predpripravljeno in zdravo podlago, ki ne sme vsebovati elementov, ki bi lahko negativno vplivali na oprijem. V kolikor so vidne konstrukcijske ojačitve (armature), jih moramo očistiti in kot antikorozijsko zaščito in vezno sredstvo nanesti KÖSTER LF-BM, kateremu primešamo  kremenčev pesek.         
Strukturne razpoke saniramo in zatesnimo s KÖSTER Pox IN. KÖSTER Pox IN  je nizkoviskozna epoksidna smola, ki odlično penetrira v porozne podlage, ima odličen oprijem z betonom, kamnom, zidovi in kovino. Uporablja se za statično jačanje razpok in struktirno lepljenje  gradbenih elementov.     

Pri delu vedno upoštevajte specifikacije in sledite navodilom navedenim v tehnični dokumentaciji.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America