Injektiranje pod pritiskom - injektiranje razpok iz katerih teče voda

Ko smo soočeni z aktivnim vdorom vode, ki teče iz razpoke, katero moramo zatesniti, za injektiranje uporabimo kombinacijo dveh KÖSTER-jevih izdelkov: KÖSTER IN 1 in KÖSTER IN 2 (oziroma KÖSTER 2 IN 1). Prvi ob stiku z vodo hitro zreagira in tvori peno, ki zaustavi ali izpodrine vodo. Drugi pa se uporabi za trajno zatesnitev razpoke.         
KÖSTER IN 7 je elastična, z vodo reaktivna injektirna pena. Za reagiranje in sušenje nujno potrebuje vodo.            
Vse KÖSTER-jev injektirne smole injektiramo v razpoke s KÖSTER 1K injektirno črpalko preko injektirnih nastavkov – pakerjev. Na razpolago imamo več različnih vrst pakerjev-odvisno od nanosa. KÖSTER udarni pakerji so zelo hitro vgradljivi in primerni za injektiranje z nizkim in srednjim pritiskom.  
KÖSTER Pakerji in Superpakerji se uporabljajo za vse nanose, ne glede na pritisk (od injektiranja z nizkim pritiskom do injektiranje z visokim pritiskom).       
KÖSTER Enodnevni paker ima še dodaten nastavek (glavo), tako da se lahko zgornji del nastavka takoj po končanem injektiranju odstrani, en del pa ostane v steni. Vstopna luknja ostane zatesnjena.

 

Pri delu vedno upoštevajte specifikacije in sledite navodilom navedenim v tehnični dokumentaciji.

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America